Recept: Ovenschotel met kalfsragout
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 pak aardappelpuree voor ovenschotels (2 zakjes)
1 grote ui
2 1/2 eetlepel zonnebloemolie
1 zak Italiaanse groentemix (400 g)
1 blikje maiskorrels (300 g)
2 blikken kalfsragout (400 g)
zout
peper
1 grote ui
2 1/2 eetlepel zonnebloemolie
1 zak Italiaanse groentemix (400 g)
1 blikje maiskorrels (300 g)
2 blikken kalfsragout (400 g)
zout
peper
Bereidingswijze van het recept
Oven voorverwarmen op 200 gradenC of gasovenstand 4.
Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Ui pellen en snipperen.
In braadpan 2 eetlepels olie verhitten.
Ui ca.
1 minuut fruiten.
Groentemix toevoegen en ca.
2 minuten meebakken.
Mais laten uitlekken.
Kalfsragout en mais toevoegen en even meeverwarmen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Ovenschaal invetten met rest van olie.
Ragoutmengsel in ovenschaal scheppen.
Afdekken met laag puree.
Schaal in oven ca.
15 minuten gratineren.