Recept: Krabsalade met tomaat
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
4 grote tomaten
1 blikje extra fancy crab (170 g)
2 bosuitjes
1 zakje verse basilicum (15 g)
4 eetlepels olijfolie extra vierge met basilicum (fles 250 ml)
versgemalen zwarte peper
1/2 zak scrocchi met knoflook (zak 200 g)
1 blikje extra fancy crab (170 g)
2 bosuitjes
1 zakje verse basilicum (15 g)
4 eetlepels olijfolie extra vierge met basilicum (fles 250 ml)
versgemalen zwarte peper
1/2 zak scrocchi met knoflook (zak 200 g)
Bereidingswijze van het recept
Tomaten wassen en kroontjes verwijderen.
Kapjes aan kant van kroontje afsnijden en in blokjes snijden.
Tomaten uithollen.
Krab laten uitlekken.
Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
Basilicum grof snijden en 8 kleine blaadjes achterhouden.
Tomaatblokjes, krab, bosui, gesneden basilicum en 3 eetlepels olie vermengen.
Op smaak brengen met peper.
Tomaten hoog opvullen met krabsalade.
Tomaten op vier borden plaatsen en borden garneren met druppeltjes olie en blaadjes basilicum.
Serveren met scrocchi.