Recept: Pasta met asperge-champignonsaus

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

300 g penne rigate (zakje 250 g)
500 g groene asperges
2 bakjes salsa ai funghi (champignonsaus 200 g)
1 bakje hamreepjes (duobakje 250 g)
50 g geraspte parmezaanse kaas

Bereidingswijze van het recept

  1. Pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken.

  2. Asperges wassen en houtachtige uiteinde aan onderkant er afsnijden en rest in stukjes van ca.

  3. 3 cm snijden.

  4. Asperges in ca.

  5. 8 minuten beetgaar koken.

  6. Pasta, asperges, saus en hamreepjes mengen en goed verwarmen.

  7. Over vier borden verdelen en bestrooien met geraspte kaas.

  8. Lekker met groene salade.