Recept: Maccheroni met zalmsaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 zakken maccheroni bicolore (pasta, 250 g)
1 ui
250 g champignons
1 blik roze zalm (418 g)
2 eetlepels boter of margarine
300 g doperwten extra fijn (diepvries)
200 g verse roomkaas
1 kruidenbouillontablet
1 ui
250 g champignons
1 blik roze zalm (418 g)
2 eetlepels boter of margarine
300 g doperwten extra fijn (diepvries)
200 g verse roomkaas
1 kruidenbouillontablet
Bereidingswijze van het recept
Maccheroni bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Ui pellen en snipperen.
Champignons schoonmaken en in plakjes snijden.
In zeef zalm laten uitlekken.
Vellen en graatjes verwijderen.
Zalm in stukjes verdelen.
In braadpan boter verhitten.
Ui ca.
2 minuten fruiten.
Champignons toevoegen en ca.
3 minuten meebakken.
Zalm, doperwtjes en roomkaas toevoegen en aan de kook brengen.
Bouillontablet erboven verkruimelen.
Saus ca.
5 minuten zachtjes laten doorkoken.
Serveren met maccheroni.