Recept: Ravioli met walnoten

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

2 pakjes verse ravioli rosso (250 g)
100 g gepelde walnoten
3 trostomaten
2 eetlepels olijfolie (en scheutje voor bij pasta)
1 zak panklare spinazie (300 g)
1 bakje groene pesto (100 g)
100 g geraspte parmezaanse kaas

Bereidingswijze van het recept

  1. Ravioli koken volgens gebruiksaanwijzing.

  2. Walnoten grof hakken.

  3. Tomaten wassen, halveren, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in reepjes snijden.

  4. In wok of braadpan olie verhitten.

  5. Spinazie roerbakken, in paar delen toevoegen.

  6. Volgend deel pas toevoegen als vorige is geslonken.

  7. Ravioli mengen met spinazie, tomaatreepjes en pesto.

  8. Garneren met parmezaanse kaas en walnoten.