Recept: Ravioli met walnoten
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 pakjes verse ravioli rosso (250 g)
100 g gepelde walnoten
3 trostomaten
2 eetlepels olijfolie (en scheutje voor bij pasta)
1 zak panklare spinazie (300 g)
1 bakje groene pesto (100 g)
100 g geraspte parmezaanse kaas
100 g gepelde walnoten
3 trostomaten
2 eetlepels olijfolie (en scheutje voor bij pasta)
1 zak panklare spinazie (300 g)
1 bakje groene pesto (100 g)
100 g geraspte parmezaanse kaas
Bereidingswijze van het recept
Ravioli koken volgens gebruiksaanwijzing.
Walnoten grof hakken.
Tomaten wassen, halveren, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in reepjes snijden.
In wok of braadpan olie verhitten.
Spinazie roerbakken, in paar delen toevoegen.
Volgend deel pas toevoegen als vorige is geslonken.
Ravioli mengen met spinazie, tomaatreepjes en pesto.
Garneren met parmezaanse kaas en walnoten.