Recept: Bonenchili met feta
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 pak snelkookrijst (zilvervlies, 400 g)
2 teentjes knoflook
3 eetlepels zonnebloemolie
1 zak Italiaanse groentemix (400 g)
3 eetlepels Mexicaanse seasoningsmix (strooibusje 100 g)
5 kleine trostomaten (400 g)
2 blikken kidneybonen (400 g)
1 potje fetakaasblokjes (200 g)
2 teentjes knoflook
3 eetlepels zonnebloemolie
1 zak Italiaanse groentemix (400 g)
3 eetlepels Mexicaanse seasoningsmix (strooibusje 100 g)
5 kleine trostomaten (400 g)
2 blikken kidneybonen (400 g)
1 potje fetakaasblokjes (200 g)
Bereidingswijze van het recept
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
Knoflook pellen en snipperen.
In braadpan olie verhitten.
Knoflook ca.
1 minuut fruiten.
Groentemix en kruiden toevoegen en ca.
5 minuten meebakken.
Intussen tomaten wassen, kroontjes verwijderen en in partjes snijden.
Kidneybonen laten uitlekken.
Bonen en tomaten door groentemix scheppen en ca.
4 minuten meeverwarmen.
Chili vermengen met rijst.
Garneren met fetablokjes.
Lekker met tortillachips.