Recept: Saltimbocca Romana

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

100 g gorgonzola
1 zakje verse basilicum (15 g)
8 plakjes spinata romana (vleeswaren)
4 kalfsschnitzeltjes (100 g)
zout
versgemalen peper
1/2 eetlepel olijfolie

Bereidingswijze van het recept

  1. Gorgonzola in vier stukken snijden.

  2. Basilicumblaadjes van takjes halen, op elkaar leggen en in reepjes snijden.

  3. Grillpan verhitten tot gloeiend heet en spinata romana in ca.

  4. 4 minuten krokant roosteren.

  5. Kalfsschnitzels in ca.

  6. 7 minuten bruin roosteren, halverwege keren en gorgonzola erop leggen.

  7. Kalfsschnitzels op vier borden leggen.

  8. Bestrooien met zout, peper en basilicumreepjes.

  9. Olie eromheen sprenkelen.

  10. Spinata romana erop leggen.

  11. Serveren met bonensalade.