Recept: Roastbeef aan het spit
Meer recepten in de categorie:
BBQ & Grill, GerechtenBBQ & Grill, Spies & spit1
Hoofdgerechten, Vlees
Recept informatie
Bereidingstijd:
ca. 50 minutenAantal personen:
n.v.tIngrediënten
plat stuk rosbief van ongeveer 1 kilo
2 eetlepels olie
1/2 theelepel zout
1/4 theelepel witte peper.
2 eetlepels olie
1/2 theelepel zout
1/4 theelepel witte peper.
Bereidingswijze van het recept
Steek de rosbief aan het spit,steek de spitvorken goed vast en smeer het vlees in met olie.
Grill de rosbief aan het draaispit boven het houtskoolvuur ongeveer 35-40 minuten en bestrijk het vlees tijdens het grillen regelmatig met olie.
Laat het vlees voor het aan snijden 5-10 minuten rusten,zodat de sappen in het vlees tot rust komen.
Kruid de rosbief gedurende die tijd met zout en peper.
Serveer met geroosterde tomaten of een salade en knoflookbrood.