Recept: Spaghetti met knoflookolie en artisjokharten
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
1Ingrediënten
100 g spaghetti
100 g artisjokharten (blikje 400 g- of vers)
50 g parmezaanse kaas (stukje)
2 1/2 eetlepels olijfolie
3 tenen knoflook
zout
versgemalen peper
100 g artisjokharten (blikje 400 g- of vers)
50 g parmezaanse kaas (stukje)
2 1/2 eetlepels olijfolie
3 tenen knoflook
zout
versgemalen peper
Bereidingswijze van het recept
In pan met ruim kokend water spaghetti in 8 tot 10 minuten beetgaar koken.
Intussen artisjokharten in kwarten snijden.
Met behulp van kaasschaaf flinterdunne plakjes van parmezaanse kaas snijden.
In koekenpan olie verhitten.
Knoflook pellen, erboven uitpersen en met 1/2 theelepel zout ca.
1 minuut zachtjes bakken.
Artisjokharten erdoor mengen en kort meewarmen.
Pasta afgieten en goed met knoflookolie en artisjokken mengen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Spaghetti op bord scheppen en geschaafde parmezaanse kaas erover strooien.