Recept: Varkensfricandeau met tijmjus en tagliatelle
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
1Ingrediënten
100 g groene tagliatelle (500 g)
2 tomaten
1 1/2 eetlepel boter of margarine
2 theelepels vloeibare kruidenbouillon
1 theelepel tijm
100 g varkensfricandeau (iets dikker gesneden)
2 tomaten
1 1/2 eetlepel boter of margarine
2 theelepels vloeibare kruidenbouillon
1 theelepel tijm
100 g varkensfricandeau (iets dikker gesneden)
Bereidingswijze van het recept
In pan water aan de kook brengen.
Tagliatelle toevoegen en in 8 tot 10 minuten beetgaar koken.
Intussen tomaten wassen en in plakjes snijden.
In pan boter verhitten en bouillon, tijm en ca.
1/2 dl water erdoor roeren.
Plakjes varkensfricandeau in jus leggen en ca.
2 minuten zachtjes verwarmen.
Tagliatelle afgieten en op bord leggen.
Plakjes fricandeau met jus en tomatenplakjes ernaast leggen