Recept: Varkensfricandeau met tijmjus en tagliatelle

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
1

Ingrediënten

100 g groene tagliatelle (500 g)
2 tomaten
1 1/2 eetlepel boter of margarine
2 theelepels vloeibare kruidenbouillon
1 theelepel tijm
100 g varkensfricandeau (iets dikker gesneden)

Bereidingswijze van het recept

  1. In pan water aan de kook brengen.

  2. Tagliatelle toevoegen en in 8 tot 10 minuten beetgaar koken.

  3. Intussen tomaten wassen en in plakjes snijden.

  4. In pan boter verhitten en bouillon, tijm en ca.

  5. 1/2 dl water erdoor roeren.

  6. Plakjes varkensfricandeau in jus leggen en ca.

  7. 2 minuten zachtjes verwarmen.

  8. Tagliatelle afgieten en op bord leggen.

  9. Plakjes fricandeau met jus en tomatenplakjes ernaast leggen