Recept: Kruidige pasta met geitenkaas

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
2

Ingrediënten

zout
150 g farfalle (pasta)
250 g romaatjes (kleine tomaatjes)
2 eetlepels olijfolie
1 zakje verse Italiaanse kruidenmix (20 g)
150 g zachte geitenkaas (Chevre de Bellay)

Bereidingswijze van het recept

  1. In pan ruim water met zout aan de kook brengen.

  2. Pasta toevoegen en in 8 tot 10 minuten beetgaar koken.

  3. Intussen romaatjes wassen en halveren.

  4. In pan olie verhitten en tomaten al omscheppend ca.

  5. 3 minuten bakken.

  6. Blaadjes van takjes kruiden rissen, fijnhakken en door tomaat scheppen.

  7. Saus op smaak brengen met zout.

  8. Pasta op bord scheppen, saus erover scheppen en geitenkaas erboven verkruimelen.