Recept: Kruidige pasta met geitenkaas
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
2Ingrediënten
zout
150 g farfalle (pasta)
250 g romaatjes (kleine tomaatjes)
2 eetlepels olijfolie
1 zakje verse Italiaanse kruidenmix (20 g)
150 g zachte geitenkaas (Chevre de Bellay)
150 g farfalle (pasta)
250 g romaatjes (kleine tomaatjes)
2 eetlepels olijfolie
1 zakje verse Italiaanse kruidenmix (20 g)
150 g zachte geitenkaas (Chevre de Bellay)
Bereidingswijze van het recept
In pan ruim water met zout aan de kook brengen.
Pasta toevoegen en in 8 tot 10 minuten beetgaar koken.
Intussen romaatjes wassen en halveren.
In pan olie verhitten en tomaten al omscheppend ca.
3 minuten bakken.
Blaadjes van takjes kruiden rissen, fijnhakken en door tomaat scheppen.
Saus op smaak brengen met zout.
Pasta op bord scheppen, saus erover scheppen en geitenkaas erboven verkruimelen.