Recept: Forelfilet met pasta en spinaziepesto

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

zout
1 pak spinazie (diepvries) (450 g)
400 g fusilli (pasta)
50 g boter of margarine
400 g forelfilets
2 bakjes verse groene pesto (100 g)
12 zwarte olijven zonder pit

Bereidingswijze van het recept

  1. In pan heet water met zout aan de kook brengen.

  2. Intussen spinazie volgens gebruiksaanwijzing op verpakking verwarmen.

  3. In pan met kokend water fusilli volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken.

  4. Intussen in ruime koekenpan boter verhitten en forelfilets in ca.

  5. 8 minuten op middelhoog vuur gaar en bruin bakken, halverwege keren.

  6. Filets uit pan nemen en in schuine stukken snijden.

  7. Pesto door warme spinazie mengen, op smaak brengen met zout.

  8. Pasta afgieten en spinaziesaus erdoor scheppen.

  9. Pasta over vier diepe borden verdelen en stukjes vis erop leggen.

  10. Garneren met zwarte olijven.