Recept: Forelfilet met pasta en spinaziepesto
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
zout
1 pak spinazie (diepvries) (450 g)
400 g fusilli (pasta)
50 g boter of margarine
400 g forelfilets
2 bakjes verse groene pesto (100 g)
12 zwarte olijven zonder pit
1 pak spinazie (diepvries) (450 g)
400 g fusilli (pasta)
50 g boter of margarine
400 g forelfilets
2 bakjes verse groene pesto (100 g)
12 zwarte olijven zonder pit
Bereidingswijze van het recept
In pan heet water met zout aan de kook brengen.
Intussen spinazie volgens gebruiksaanwijzing op verpakking verwarmen.
In pan met kokend water fusilli volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken.
Intussen in ruime koekenpan boter verhitten en forelfilets in ca.
8 minuten op middelhoog vuur gaar en bruin bakken, halverwege keren.
Filets uit pan nemen en in schuine stukken snijden.
Pesto door warme spinazie mengen, op smaak brengen met zout.
Pasta afgieten en spinaziesaus erdoor scheppen.
Pasta over vier diepe borden verdelen en stukjes vis erop leggen.
Garneren met zwarte olijven.