Recept: Rosbief met rozemarijn en artisjokharten
Recept informatie
Bereidingstijd:
55 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
8 teentjes knoflook
1 blikje artisjokharten (400 g)
4 trostomaten
750 g rosbief
peper
1 1/2 eetlepel olijfolie
1 pot vleesfond (380 ml)
1 dl rode wijn
3 takjes rozemarijn
1 blikje artisjokharten (400 g)
4 trostomaten
750 g rosbief
peper
1 1/2 eetlepel olijfolie
1 pot vleesfond (380 ml)
1 dl rode wijn
3 takjes rozemarijn
Bereidingswijze van het recept
Knoflook pellen.
Artisjokharten laten uitlekken.
Tomaten wassen.
Rosbief bestrooien met peper en bestrijken met olie.
Fond en wijn in ovenschaal schenken.
Rozemarijn erin leggen.
Rosbief op rozemarijn leggen.
Tomaten, knoflook en artisjokken ernaast verdelen.
Eventueel tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Schaal uit koelkast nemen en rosbief op kamertemperatuur laten komen.
Oven voorverwarmen op 200 gradenC of gasovenstand 4.
Vlees in midden van oven in 25 tot 30 minuten mooi bruin en van binnen rose bakken.
Serveren met frites.