Recept: Penne met chorizo en doperwtjes
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
2Ingrediënten
150 g volkoren penne rigate (pak 500 g)
200 g chorizo (stukje)
1 ui
1 pak doperwten (diepvries) (300 g)
1 potje sugo verdure (pastasaus pot 470 g)
50 g geraspte belegen kaas
200 g chorizo (stukje)
1 ui
1 pak doperwten (diepvries) (300 g)
1 potje sugo verdure (pastasaus pot 470 g)
50 g geraspte belegen kaas
Bereidingswijze van het recept
In pan met ruim kokend water penne in 6 tot 8 minuten beetgaar koken.
Chorizo in kleine stukjes snijden.
In wok chorizo in ca.
3 minuten zachtjes uitbakken.
Ui pellen, snipperen en ca.
2 minuten met chorizo meebakken.
Doperwten erdoor scheppen.
Pastasaus toevoegen, aan de kook brengen en saus ca.
5 minuten zachtjes laten pruttelen, af en toe omscheppen.
Penne afgieten en door chorizosaus scheppen.
Pasta in twee diepe borden scheppen.
Kaas erover strooien.