Recept: Gesmoorde paprika met ansjovis
Recept informatie
Bereidingstijd:
55 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
3 grote gele paprika's
1 teentje knoflook
1 volle eetlepel (olijf)olie
5 ansjovisfilets (blikje 48 g)
1 eetlepel melk
1 teentje knoflook
1 volle eetlepel (olijf)olie
5 ansjovisfilets (blikje 48 g)
1 eetlepel melk
Bereidingswijze van het recept
Paprika's schoonmaken, wassen en in repen snijden.
Knoflook pellen en met vork fijn drukken.
In braadpan olie verhitten.
Knoflook toevoegen en ca.
1 minuut zachtjes fruiten.
Ansjovis erdoor roeren tot smeuig mengsel ontstaat.
Melk en paprikarepen toevoegen en geheel onafgedekt op zacht vuur ca.
45 minuten laten sudderen.
Af en toe doorroeren.
Laten afkoelen tot lauwwarm.
Serveren met ciabatta.