Recept: Gesmoorde paprika met ansjovis

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
55 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

3 grote gele paprika's
1 teentje knoflook
1 volle eetlepel (olijf)olie
5 ansjovisfilets (blikje 48 g)
1 eetlepel melk

Bereidingswijze van het recept

  1. Paprika's schoonmaken, wassen en in repen snijden.

  2. Knoflook pellen en met vork fijn drukken.

  3. In braadpan olie verhitten.

  4. Knoflook toevoegen en ca.

  5. 1 minuut zachtjes fruiten.

  6. Ansjovis erdoor roeren tot smeuig mengsel ontstaat.

  7. Melk en paprikarepen toevoegen en geheel onafgedekt op zacht vuur ca.

  8. 45 minuten laten sudderen.

  9. Af en toe doorroeren.

  10. Laten afkoelen tot lauwwarm.

  11. Serveren met ciabatta.