Recept: Toscaanse tagliatelle
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 zak tagliatelle al uovo (500 g)
1 grote courgette (350 g)
1 Toscaanse salami (250 g)
2 eetlepels (olijf)olie
1 eetlepel Italiaanse kruiden
1 pot sugo traditionele (470 g)
1 grote courgette (350 g)
1 Toscaanse salami (250 g)
2 eetlepels (olijf)olie
1 eetlepel Italiaanse kruiden
1 pot sugo traditionele (470 g)
Bereidingswijze van het recept
Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken.
Intussen courgette schoonmaken, wassen en in blokjes snijden.
Velletje van salami verwijderen en salami in blokjes snijden.
Intussen in pan olie verhitten.
Courgette al omscheppend ca.
5 minuten bakken.
Italiaanse kruiden erover strooien.
Blokjes salami erdoor scheppen en ca.
2 minuten meebakken.
Sugo erdoor roeren en op laag vuur ca.
3 minuten verwarmen.
Tagliatelle over vier borden verdelen en saus erover scheppen.