Recept: Tortelloni met walnoten, pesto en bleekselderij
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 eetlepels (olijf)olie
1 pak verse tortelloni con formaggio e nocci (250 g)
2 stengels bleekselderij
100 g walnoten, gehakt
4 eetlepels groene pesto (bakje 100 g)
1 pak verse tortelloni con formaggio e nocci (250 g)
2 stengels bleekselderij
100 g walnoten, gehakt
4 eetlepels groene pesto (bakje 100 g)
Bereidingswijze van het recept
In pan met water en 1 eetlepel olie tortelloni in ca.
4 minuten beetgaat koken.
Intussen bleekselderij schoonmaken, wassen en in heel dunne plakjes snijden (blad achterhouden voor garnering).
In koekenpan rest van olie verhitten en bleekselderij ca.
2 minuten bakken.
Walnoten en pesto erdoor scheppen.
Tortelloni afgieten en door pestomengsel scheppen.
Garneren met blaadjes selderij.
Serveren met wildgerechten.