Recept: Groene groente met zongedroogde tomaat en knapperige panchetta
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 bakje panchetta con pesto of gewoon spek (reepjes duobak ca. 200 g)
1 teentje knoflook
2 zakjes groene groenten ( 250 g)
2 gedroogde tomaten in olie (potje)
100 g zwarte olijven zonder pit
1 teentje knoflook
2 zakjes groene groenten ( 250 g)
2 gedroogde tomaten in olie (potje)
100 g zwarte olijven zonder pit
Bereidingswijze van het recept
In droge koekenpan reepjes panchetta con pesto of spekjes in ca.
5 minuten knapperig bakken.
Knoflook pellen en fijnhakken.
Vlees uit pan nemen.
In bakvet groene groenten met knoflook in ca.
15 minuten beetgaar smoren.
Gedroogde tomaat in stukjes snijden.
Tomaat en olijven door groente scheppen.
Panchetta of spekjes erover strooien.
Serveren met wildgerechten.