Recept: Spaghetti met drie soorten vis
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g spaghetti
2 teentjes knoflook
1 courgette
100 g zwarte olijven zonder pit
1 blikje tonijn in olie
1 blikje ansjovisfilets (48 g)
1/2 blikje zalm (213 g)
3 eetlepels olijfolie
1 blikje tomatenblokjes (400 g)
2 eetlepels kappertjes
versgemalen peper
50 g Parmezaanse kaas (stukje)
2 teentjes knoflook
1 courgette
100 g zwarte olijven zonder pit
1 blikje tonijn in olie
1 blikje ansjovisfilets (48 g)
1/2 blikje zalm (213 g)
3 eetlepels olijfolie
1 blikje tomatenblokjes (400 g)
2 eetlepels kappertjes
versgemalen peper
50 g Parmezaanse kaas (stukje)
Bereidingswijze van het recept
Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing.
Knoflook pellen en snipperen.
Courgette wassen, schoonmaken en in blokjes snijden.
Olijven in plakjes snijden.
3 Soorten vis laten lekken.
Ansjovis in stukjes snijden.
(Ansjovis eventueel eerst afspoelen met water om zoute smaak te verminderen).
Olie verhitten en knoflook ca.
1 minuut fruiten.
Courgetteblokjes toevoegen en ca.
2 minuten bakken.
Tomatenblokjes en olijven toevoegen en ca.
4 minuten zachtjes stoven.
Laatste minuut vis en kappertjes meewarmen.
Breng op smaak met peper.
Spaghetti en saus mengen.
Over vier borden verdelen en garneren met flinters Parmezaanse kaas.
Serveren met een frisse salade.