Recept: Roergebakken sperziebonen met casselerrib
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
600 g sperziebonen
350 g casselerrib in dikke plakken
1 ui
20 g boter of margarine
5 eetlepels olijfolie
1 pak panklare krieltjes (750 g)
1 bakje cherrytomaatjes (250 g)
2 theelepels Italiaanse kruidenolie
1 theelepel chilipoeder
zout
versgemalen peper
350 g casselerrib in dikke plakken
1 ui
20 g boter of margarine
5 eetlepels olijfolie
1 pak panklare krieltjes (750 g)
1 bakje cherrytomaatjes (250 g)
2 theelepels Italiaanse kruidenolie
1 theelepel chilipoeder
zout
versgemalen peper
Bereidingswijze van het recept
Sperziebonen schoonmaken, wassen en doormidden breken.
Casselerrib in reepjes snijden.
Ui pellen en snipperen.
In grote koekenpan boter met 2 eetlepels olie verhitten.
Aardappeltjes in ca.
10 minuten rondom bruin en gaar bakken.
Intussen in andere pan rest van olie verhitten.
Ui en sperziebonen ca.
6 minuten al omscheppend bakken.
Casselerribreepjes toevoegen en ca.
3 minuten bakken.
Cherrytomaatjes en Italiaanse kruiden toevoegen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Aardappeltjes op smaak brengen met chilipoeder en zout.