Recept: Italiaanse maaltijdsoep met spinaziecrostini
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 zakken Italiaanse tomatensoep (400 ml)
1 bakje tortellini verdi (verse pasta, 250 g)
1 zakje Italiaanse groentemix (250 g)
300 g panklare spinazie
1 bakje groene pesto (100 g)
1 ciabatta (Italiaanse brood)
3 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
1 bakje tortellini verdi (verse pasta, 250 g)
1 zakje Italiaanse groentemix (250 g)
300 g panklare spinazie
1 bakje groene pesto (100 g)
1 ciabatta (Italiaanse brood)
3 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
Bereidingswijze van het recept
Grill voorverwarmen op hoogste stand.
In pan soep aan de kook brengen.
Tortellini en groentemix toevoegen en ca.
8 minuten zachtjes laten koken.
Intussen spinazie en pesto in koekenpan ca.
2 minuten roerbakken.
Ciabatta in 8 plakjes snijden.
Spinaziemengsel over ciabattasneetjes verdelen en bestrooien met kaas.
Sneetjes 2 tot 3 minuten onder hete grill laten kleuren.
Crostini's bij soep serveren.