Recept: Italiaanse maaltijdsoep met spinaziecrostini

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

2 zakken Italiaanse tomatensoep (400 ml)
1 bakje tortellini verdi (verse pasta, 250 g)
1 zakje Italiaanse groentemix (250 g)
300 g panklare spinazie
1 bakje groene pesto (100 g)
1 ciabatta (Italiaanse brood)
3 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas

Bereidingswijze van het recept

  1. Grill voorverwarmen op hoogste stand.

  2. In pan soep aan de kook brengen.

  3. Tortellini en groentemix toevoegen en ca.

  4. 8 minuten zachtjes laten koken.

  5. Intussen spinazie en pesto in koekenpan ca.

  6. 2 minuten roerbakken.

  7. Ciabatta in 8 plakjes snijden.

  8. Spinaziemengsel over ciabattasneetjes verdelen en bestrooien met kaas.

  9. Sneetjes 2 tot 3 minuten onder hete grill laten kleuren.

  10. Crostini's bij soep serveren.