Recept: Lintpasta met lente-spinaziesaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
35 g boter of margarine
2 sjalotjes
2 dl slagroom
1 pak diepvries blad-spinazie (450 g)
1 pak verse tagliatelle (250 g)
1 zakje grof geraspte Parmezaanse kaas (100 g)
2 sjalotjes
2 dl slagroom
1 pak diepvries blad-spinazie (450 g)
1 pak verse tagliatelle (250 g)
1 zakje grof geraspte Parmezaanse kaas (100 g)
Bereidingswijze van het recept
Sjalotjes pellen en fijnsnipperen.
Pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken.
Intussen in diepe sauspan boter verhitten en sjalotjes kort bakken.
Slagroom en spinazie toevoegen en saus in ca.
4 minuten aan de kook brengen.
2/3 Deel van parmezaanse kaas toevoegen en even laten smelten.
Pasta afgieten en over vier borden verdelen.
Spinaziesaus erover schenken.
Garneren met rest parmezaanse kaas.