Recept: Lamsvlees met fruit Kebab

Recept informatie

Bereidingstijd:
ca. 20 min./Marinade 2 uur
Aantal personen:
n.v.t

Ingrediënten

750 g lamsvlees,bijvoorbeeld lamsschouder
4 bananen
1 blik ananasblokjes
1 kopje ananassap(uit het blik met blokjes bijvoorbeeld)
3 eetlepels ketjap
1 uitgeperst teentje knoflook
4 blaadjes verkruimelde kruizemunt
zout
peper

Bereidingswijze van het recept

  1. Laat het vlees door uw slager in mooie dobbelstenen snijden en marineer die tenminste 2 uur lang in een sausje dat u maakt van ananassap,ketjap,knoflook,kruizemunt,zout en peper.

  2. Schep de vleesblokjes uit de marinade en bewaar deze laatste.

  3. Rijg nu op metalen goed ingevette pennen om beurten een stuk vlees,stukje banaan,stukje ananas enzovoorts.

  4. Rooster de pennen gedurende 10 - 15 minuten onder regelmatig keren en penseel er af en toe wat marinade over heen.