Recept: Italiaanse maaltijdsalade
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g farfalle (pasta)
2 doosjes cherrytomaatjes (250 g)
1/2 ui
2 bolletjes mozzarella (kaas, 125 g)
50 g groene olijven zonder pit
6 zongedroogde tomaten op olie
1/2 dl bread dipping olijfolie (fles 250 ml)
zout
versgemalen peper
2 doosjes cherrytomaatjes (250 g)
1/2 ui
2 bolletjes mozzarella (kaas, 125 g)
50 g groene olijven zonder pit
6 zongedroogde tomaten op olie
1/2 dl bread dipping olijfolie (fles 250 ml)
zout
versgemalen peper
Bereidingswijze van het recept
Farfalle beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing.
In vergiet afgieten en afspoelen onder koud stromend water.
Tomaatjes wassen en halveren.
Ui pellen en snipperen.
Mozzarella in blokjes snijden.
Olijven halveren.
Zongedroogde tomaten in reepjes snijden.
Farfalle vermengen met twee soorten tomaat, ui, mozzarella, olijven en olijfolie.
Op smaak brengen met zout en peper.
Lekker met focacciabrood, besprenkeld met Bread Dipping.