Recept: Salade met gebakken garnalen
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
3 teentjes knoflook
1/2 rode peper
1 zakje verse dille (11 g)
4 eetlepels olijfolie
1 bakje cocktailgarnalen (125 g)
1 zak slamelange (200 g)
1 eetlepel rode-wijnazijn
zout
peper
1/2 rode peper
1 zakje verse dille (11 g)
4 eetlepels olijfolie
1 bakje cocktailgarnalen (125 g)
1 zak slamelange (200 g)
1 eetlepel rode-wijnazijn
zout
peper
Bereidingswijze van het recept
Knoflook pellen en grof hakken.
Peper schoonmaken en heel fijn snijden.
Dille fijnknippen.
In koekenpan 2 eetlepels olijfolie verhitten.
Knoflook en peper ca.
2 minuten zachtjes fruiten.
Garnalen toevoegen en nog ca.
2 minuten meebakken.
Sla over vier bordjes verdelen.
Garnalen erover verdelen.
Bakvet samen met rest van olijfolie, azijn, zout en peper tot dressing roeren.
Dressing verdelen over sla.
Bestrooien met dille.