Recept: Garnalen en krab in dilleroom

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten wachten 120 minuten
Aantal personen:
6

Ingrediënten

1 zakje verse dille (15 g)
1 bakje surimi flakes (125 g)
2 bakjes roze garnalen (125 g)
3 eetlepels medium dry sherry
250 ml slagroom
zout
versgemalen peper
1 zakje waterkers (75 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. Helft van dille fijnhakken.

  2. Surimi in stukjes snijden.

  3. In zeef garnalen afspoelen en droogdeppen met keukenpapier.

  4. In kom garnalen, surimi, fijngehakte dille en sherry voorzichtig door elkaar scheppen.

  5. Minstens 2 uur afgedekt in koelkast laten marineren.

  6. Rest van dille fijnhakken.

  7. In kom slagroom met zout en peper naar smaak goed stijfkloppen.

  8. Garnalenmengsel er luchtig doorscheppen.

  9. Op platte ronde schaal scheppen en rondom takjes waterkers leggen.