Recept: Warme bonensalade met geitenkaas

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
10 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

3 teentjes knoflook
1 grote ui
600 g tomaten
3 blikjes witte bonen (350 g)
2 eetlepels olijfolie
250 g Chevre de Bellay (geitenkaas)
1 cup vinaigrette (Franse sladressing 100 ml)
1 meergranenstokbrood

Bereidingswijze van het recept

  1. Knoflook en ui pellen en snipperen.

  2. Tomaten wassen en in vieren snijden.

  3. Bonen verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.

  4. In braadpan olie verhitten.

  5. Knoflook en ui ca.

  6. 3 minuten bakken.

  7. Tomaten toevoegen en nog ca.

  8. 2 minuten voorzichtig meebakken.

  9. Geitenkaas in blokjes snijden.

  10. In grote schaal tomatenmengsel, bonen, geitenkaas en dressing door elkaar mengen.

  11. Direct serveren met stokbrood.