Recept: Salade met cranberrypate-toast
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1/2 casino wit
1 krop sla
1 rode paprika
1 ui
1 zakje pijnboompitten (65 g)
300 g cranberrypate
1/2 pot cranberrycompote (350 g)
1 zakje rucolasla (75 g)
100 ml honing-mosterddressing
1 krop sla
1 rode paprika
1 ui
1 zakje pijnboompitten (65 g)
300 g cranberrypate
1/2 pot cranberrycompote (350 g)
1 zakje rucolasla (75 g)
100 ml honing-mosterddressing
Bereidingswijze van het recept
Brood roosteren.
Sla schoonmaken, in stukken scheuren, wassen en goed drogen.
Paprika schoonmaken en in reepjes snijden.
Ui pellen en in dunne ringen snijden.
Pijnboompitten in droge koekenpan met antiaanbaklaag roosteren.
Brood met pate besmeren en diagonaal halveren.
Op ieder halve boterham lepel compote scheppen.
Sla, rucola, ui en dressing door elkaar scheppen.
Salade over vier borden verdelen en met paprika en pijnboompitten garneren.
Met cranberrypate-toast serveren.