Recept: Lamsvlees van 't spit

Recept informatie

Bereidingstijd:
ca 20 minuten
Aantal personen:
n.v.t

Ingrediënten

4 of 8 (dat hangt af van de grootte) lamskoteletten -2 uien - 4 tomaten - 12 gevulde groene olijven - 1 theelepelgedroogde munt - 2 eetlepels olie.

Bereidingswijze van het recept

  1. Snij de koteletten in blokjes zonder bot.

  2. Schil de uien en snij zein stukken.

  3. Was en droog de tomaten en snij ze eveneens in stukken.

  4. Snij de olijven doormidden.

  5. Roer de gedroogde munt door de olie.

  6. Verdeel de stukjes vlees, ui, tomaat en olijven over vier pennen en besmeer de spiesjes met muntolie.

  7. Grill ze bij matige hitte 8 - 10 minuten onder voortdurend keren.

  8. Serveer met boerenbrood.