Recept: Tonijnsalade met balsamicodressing
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 pakken tonijnsteaks (diepvries 250 g)
800 g vastkokende aardappels
500 g panklare sperziebonen
1 ui
350 g (tros)tomaten
8 eetlepels balsamico-vinaigrette (fles 250 ml)
3 eetlepels (olijf)olie
800 g vastkokende aardappels
500 g panklare sperziebonen
1 ui
350 g (tros)tomaten
8 eetlepels balsamico-vinaigrette (fles 250 ml)
3 eetlepels (olijf)olie
Bereidingswijze van het recept
Tonijn volgens gebruiksaanwijzing ontdooien.
Aardappels schillen, in blokjes snijden en in 15 min.
gaarkoken.
Sperziebonen in 6 min.
beetgaar koken.
Ui pellen en snipperen.
Tomaten wassen en in partjes snijden.
Tomaten, ui en dressing door elkaar scheppen.
Tonijn met zout en peper bestrooien.
In koekenpan olie verhitten en tonijn in 4 min.
bruin en gaar bakken.
Sperziebonen en aardappels door tomaten scheppen.
Met zout en peper op smaak brengen.
Salade over vier borden verdelen.
Tonijn erop leggen.