Recept: Geitenkaassalade met parmaham en krieltjes
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
4 eetlepels vloeibare margarine
700 g panklare krieltjes
1 krop sla
1 appel
55 g walnoten
8 eetlepels vinaigrette de Dijon (fles 500 ml)
100 g Coppa di Parma (parmaham)
1 plak geitenkaas (140 g)
700 g panklare krieltjes
1 krop sla
1 appel
55 g walnoten
8 eetlepels vinaigrette de Dijon (fles 500 ml)
100 g Coppa di Parma (parmaham)
1 plak geitenkaas (140 g)
Bereidingswijze van het recept
In pan margarine verhitten en krieltjes in 10-12 min.
bruinbakken.
Sla schoonmaken, in kleine stukken scheuren en wassen.
Appel schillen, klokhuis verwijderen en appel in blokjes snijden.
Sla, appel, walnoten, krieltjes en vinaigrette mengen en over vier borden verdelen.
Van Coppa di Parma stukjes snijden en over sla verdelen.
Geitenkaas boven sla verkruimelen.