Recept: Salade met gerookte kip en doperwtjes
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 minutenAantal personen:
4 Ingrediënten
1 zak doperwtjes (koelvers, 200 g)
1 zak panklare spinazie (300 g)
6 eetlepels vinaigrette mosterd (fles 500 ml)
300 g gerookte kipfilet in plakken
150 g blauwaderkaas, verbrokkeld
1 stokbrood
1 zak panklare spinazie (300 g)
6 eetlepels vinaigrette mosterd (fles 500 ml)
300 g gerookte kipfilet in plakken
150 g blauwaderkaas, verbrokkeld
1 stokbrood
Bereidingswijze van het recept
Doe de doperwtjes in een schaal met een bodempje water en laat de erwtjes 3 minuten in de magnetron gaar worden (of kook de erwtjes 3 minuten in kokend water).
Schep de spinazie en de helft van de doperwten om met de mosterdvinaigrette en verdeel dit over vier borden.
Leg op elk bord enkele plakken kipfilet.
Strooi wat blauwaderkaas en de rest van de doperwtjes over de salades.
Serveer met stokbrood.