Recept: Macaronisalade met zalm en komkommer
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
400 g macaroni grande (zak 500 g, Biologisch)
250 g zalmfilet (diepvries)
2 komkommers
1 zak bosuitjes (3 stuks)
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels halvanaise
1 eetlepel witte-wijnazijn
1 eetlepel mosterd grof
1 doosje tuinkers
250 g zalmfilet (diepvries)
2 komkommers
1 zak bosuitjes (3 stuks)
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels halvanaise
1 eetlepel witte-wijnazijn
1 eetlepel mosterd grof
1 doosje tuinkers
Bereidingswijze van het recept
Macaroni bereiden volgens aanwijzingen op verpakking.
Afgieten en pasta laten afkoelen.
Zalm in 12 repen snijden.
Komkommers met schil schoonboenen en in blokjes snijden.
Bosui in dunne ringetjes snijden.
1 el olie in koekenpan verhitten en zalmrepen om en om 3 min.
bakken.
Zalm laten afkoelen.
Saus kloppen van halvanaise, 2 el olijfolie, azijn, mosterd en zout en peper naar smaak.
Tuinkers losknippen.
Komkommer, bosui, saus en tuinkers door pasta scheppen.
Pasta over 4 borden verdelen en zalmrepen erop leggen.