Recept: Kabeljauwpakketjes met groene curry
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
400 g kabeljauwfilet (diepvries, 4 blokken)
2 eetlepels groene Thaise currypasta
2 eetlepels olie
1 sjalot, gesnipperd
1 limoen, in 4 parten
2 eetlepels groene Thaise currypasta
2 eetlepels olie
1 sjalot, gesnipperd
1 limoen, in 4 parten
Bereidingswijze van het recept
Kabeljauwfilet (in magnetron) laten ontdooien en met keukenpapier droogdeppen.
In kom groene curry, olie en sjalot door elkaar roeren.
Vis voorzichtig door curry wentelen.
Elk blok vis in midden van vel aluminiumfolie leggen.
Rest van currymengsel erover verdelen.
Foliepakketjes dichtvouwen en op barbecuerooster leggen.
Vis in 10-12 min.
gaar laten worden.
Aan tafel partjes limoen boven vis uitknijpen.