Recept: Indiase visspiesen met naanbrood
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minuten wachten 60 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 eetlepels milde Indiase currypasta (pot)
100 ml milde yoghurt
600 g zeewolffilet (of andere witte-visfilet)
2 rode uien
2 naanbroden naturel (Indiaas plat brood)
1/2 zakje verse koriander (15 g), grofgehakt
olie om in te vetten
100 ml milde yoghurt
600 g zeewolffilet (of andere witte-visfilet)
2 rode uien
2 naanbroden naturel (Indiaas plat brood)
1/2 zakje verse koriander (15 g), grofgehakt
olie om in te vetten
Bereidingswijze van het recept
In schaal currypasta door yoghurt roeren.
Vis in blokjes snijden en door curry scheppen.
In koelkast minstens 1 uur laten marineren, tussentijds 1 keer omscheppen.
Uien pellen, topjes eraf snijden maar wortelaanzet aan onderkant laten zitten, zodat partjes niet uit elkaar vallen.
Beide uien in 8 partjes snijden.
Vis uit marinade nemen en met partjes ui aan spiesen rijgen.
Rooster van barbecue met beetje olie invetten.
Vis op barbecue in 6-8 min.
gaar roosteren, spiesen voorzichtig keren.
Aan zijkant van barbecue naanbrood 2-3 min.
per kant roosteren.
Vispennen op vier borden leggen en koriander erover strooien.
Naanbrood in repen scheuren en naast vis leggen.