Recept: Gegrilde zalm met driepepersaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minuten Aantal personen:
4Ingrediënten
600 g Schotse zalmfilet
1 eetlepel olie
6 trostomaten
1 zakje verse basilicum (15 g)
4 eetlepels balsamicodressing
1 cup roomkaas drie pepers (250 ml)
1 ciabatta (brood)
1 eetlepel olie
6 trostomaten
1 zakje verse basilicum (15 g)
4 eetlepels balsamicodressing
1 cup roomkaas drie pepers (250 ml)
1 ciabatta (brood)
Bereidingswijze van het recept
Barbecue aansteken (of grillpan verhitten).
Zalm met olie bestrijken en met zout en peper naar smaak bestrooien.
Tomaten in partjes snijden.
Basilicum in reepjes snijden.
Tomaat, basilicum en dressing mengen.
Zalm op barbecue in 10 min.
gaargrillen.
Driepepersaus volgens gebruiksaanwijzing verwarmen.
Zalm met saus, salade en brood serveren.