Recept: Kalfsschnitzelspies met aardappelschijfjes
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 rode paprika
1 bakje champignons
1 schaaltje kalfsschnitzel (300 g)
5 eetlepels (olijf)olie
2 zakjes tomaat-paprika-aardappelschijfjes (425 g)
1 zakje friseesla
1 bakje verse Thousand Island dressing (100 g)
150 ml knoflooksaus
1 bakje champignons
1 schaaltje kalfsschnitzel (300 g)
5 eetlepels (olijf)olie
2 zakjes tomaat-paprika-aardappelschijfjes (425 g)
1 zakje friseesla
1 bakje verse Thousand Island dressing (100 g)
150 ml knoflooksaus
Bereidingswijze van het recept
Paprika schoonmaken en in stukken snijden.
Champignons schoonvegen.
Kalfsschnitzel in blokjes snijden.
In koekenpan 3 el olie verhitten en aardappelschijfjes bakken.
Sla schoonmaken en met dressing mengen.
Groente en vlees om en om aan spiesen rijgen.
Met peper en zout bestrooien.
Spiesen met rest van olie bestrijken.
In grillpan of op barbecue in 3-4 min.
rondom grillen tot vlees van buiten bruin en van binnen rose is.
Spiesen met aardappelschijfjes, sla en knoflooksaus serveren.