Recept: Biefstuk met sjalottenspiesen

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

12 sjalotten, gepeld
2 eetlepels balsamicoazijn
3 eetlepels olie
1 theelepel tijm
2 x 2 biefstukken 500 g
tasty tom tomaten
75 g rucola (sla)

Bereidingswijze van het recept

  1. Rijg per persoon 3 sjalotten aan een spies.

  2. Meng de balsamicoazijn met de olie en de tijm, zout en peper.

  3. Bestrijk hier de sjalottenspiesen en de biefstukken mee.

  4. Gril de de sjalottenspiesen 7-10 minuten op de hete barbecue, draai ze regelmatig.

  5. Gril de biefstukken 2-3 minuten aan elke kant.

  6. Als je de biefstukken liever iets minder rood hebt, kun je ze even iets langer laten liggen op de barbecue.

  7. Leg de tomaten met takje ook 1 minuut op de hete barbecue en bestrooi ze met peper en zout.

  8. Serveer per persoon een handje rucola met de tomaten, een biefstuk en een sjalottenspies.

  9. Lekker met stukken grofgesneden brood.