Recept: Hamburgers met avocadosalsa
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
4 maiskolven
2 rijpe avocado's, geschild en ontpit
3 bosuitjes, in ringetjes
1 citroen, geperst
2 eetlepels olijfolie
4 hamburgers
4 plakken pittige kaas (belegen kaas)
2 rijpe avocado's, geschild en ontpit
3 bosuitjes, in ringetjes
1 citroen, geperst
2 eetlepels olijfolie
4 hamburgers
4 plakken pittige kaas (belegen kaas)
Bereidingswijze van het recept
Kook de maiskolven 10-15 minuten in ruim kokend water.
Snijd de avocado's in blokjes.
Meng ze met de bosui, het citroensap, 1 eetlepel olijfolie en zout en peper naar smaak.
Smeer de maiskolven in met olie en gril ze op de hete barbecue.
Draai ze regelmatig.
Gril de hamburgers op de barbecue aan 1 kant bruin en keer ze om.
Leg er een plak pittige kaas op en laat deze smelten terwijl de hamburger aan de andere kant bruinbakt.
Serveer met een grote schep avocadosalsa en de maiskolven.