Recept: Tortilla-pizza Napoletana

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
15
Aantal personen:
4

Ingrediënten

4 wraptortilla's
1 pot Napoletanasaus (260 g)
100 g zwarte olijven zonder pit
2 eetlepels kappertjes
150 g zachte geitenkaas (Bettine Blanc)
1 zakje rucola-sla

Bereidingswijze van het recept

  1. Oven voorverwarmen op 200 gradenC of gasovenstand 4.

  2. Tortilla's bestrijken met saus.

  3. Olijven in stukjes snijden.

  4. Pizza's bestrooien met kappertjes en olijfstukjes.

  5. Pizza's ca.

  6. 8 minuten bakken.

  7. Geitenkaas erboven verbrokkelen.

  8. Beleggen met blaadjes sla.

  9. Pizza nog ca.

  10. 1 minuut bakken.