Recept: Tortilla-pizza Napoletana
Recept informatie
Bereidingstijd:
15Aantal personen:
4Ingrediënten
4 wraptortilla's
1 pot Napoletanasaus (260 g)
100 g zwarte olijven zonder pit
2 eetlepels kappertjes
150 g zachte geitenkaas (Bettine Blanc)
1 zakje rucola-sla
1 pot Napoletanasaus (260 g)
100 g zwarte olijven zonder pit
2 eetlepels kappertjes
150 g zachte geitenkaas (Bettine Blanc)
1 zakje rucola-sla
Bereidingswijze van het recept
Oven voorverwarmen op 200 gradenC of gasovenstand 4.
Tortilla's bestrijken met saus.
Olijven in stukjes snijden.
Pizza's bestrooien met kappertjes en olijfstukjes.
Pizza's ca.
8 minuten bakken.
Geitenkaas erboven verbrokkelen.
Beleggen met blaadjes sla.
Pizza nog ca.
1 minuut bakken.