Recept: Tortilla's met yoghurtsalsa
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
3 tomaten
1 schaaltje kipfilet in blokjes (400 g)
2 eetlepels Mexicaanse seasoningsmix (strooibusje)
3 eetlepels olijfolie
1 blik maiskorrels (300 g)
1 pot hot salsasaus
200 ml magere yoghurt (Biologisch)
2 pakjes wraptortilla's (280 g)
1 schaaltje kipfilet in blokjes (400 g)
2 eetlepels Mexicaanse seasoningsmix (strooibusje)
3 eetlepels olijfolie
1 blik maiskorrels (300 g)
1 pot hot salsasaus
200 ml magere yoghurt (Biologisch)
2 pakjes wraptortilla's (280 g)
Bereidingswijze van het recept
Tomaten wassen en in blokjes snijden.
Kipfilet kruiden met kruidenmix.
In wok of braadpan olie verhitten en kipfilet ca.
3 minuten roerbakken.
Tomaten toevoegen en ca.
3 minuten meebakken.
Mais laten uitlekken en ca.
2 minuten meeverwarmen.
Intussen salsa en yoghurt mengen tot saus.
Tortilla's verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
Tortilla's vullen met kipmengsel en yoghurtsalsa.