Recept: Witlof-walnotenwrap
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
50 g walnoten
1 groene paprika
1 rode paprika
1 rode ui
2 struikjes witlof
2 eetlepels olie
zout
peper
2 wraptortilla's (pak 4 stuks)
1 kuipje smeerkaas (80 g)
1/2 flesje tomato sauce (sundried, 180 ml)
1 groene paprika
1 rode paprika
1 rode ui
2 struikjes witlof
2 eetlepels olie
zout
peper
2 wraptortilla's (pak 4 stuks)
1 kuipje smeerkaas (80 g)
1/2 flesje tomato sauce (sundried, 180 ml)
Bereidingswijze van het recept
Walnoten grof hakken.
Paprika's wassen, schoonmaken en in repen snijden.
Ui pellen en in dunne partjes snijden.
Witlof schoonmaken en in lengte in partjes snijden.
In wok olie verhitten.
Ui en paprika ca.
3 minuten al omscheppend bakken.
Witlof en walnoten erdoor scheppen en nog ca.
3 minuten bakken.
Groentemengsel op smaak brengen met zout en peper.
Intussen in grote droge koekenpan tortilla's verwarmen.
Tortilla's dik besmeren met kaas, groentemengsel op 1 helft scheppen en wrap erover dichtklappen.
Gedroogde tomatensaus erbij serveren.