Recept: Caesar salad wraps
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
4 eieren
8 plakjes rauwe ham
100 ml olijfolie
3 eetlepels rode-wijnazijn
2 teentjes knoflook , geperst
5 ansjovisfilets , fijngehakt
4 wraptortillas
1 zak ijsbergsla met tuinkruiden (200 g)
2 struikjes witlof , blaadjes losgehaald
2 grote tomaten , in smalle partjes
75 g geraspte pittige kaas
8 plakjes rauwe ham
100 ml olijfolie
3 eetlepels rode-wijnazijn
2 teentjes knoflook , geperst
5 ansjovisfilets , fijngehakt
4 wraptortillas
1 zak ijsbergsla met tuinkruiden (200 g)
2 struikjes witlof , blaadjes losgehaald
2 grote tomaten , in smalle partjes
75 g geraspte pittige kaas
Bereidingswijze van het recept
Eieren in 8 min.
hardkoken.
Eieren onder koud stromend water laten schrikken, pellen en in partjes snijden.
In grote koekenpan ham in 1 el olie op laag vuur knapperig bakken.
Op keukenpapier laten uitlekken.
In kom rest van olie met azijn, knoflook, ansjovis en peper naar smaak tot dressing kloppen.
Wraptortilla's volgens gebruiksaanwijzing opwarmen.
Sla en blaadjes witlof in midden over tortilla's verdelen.
Ei, tomaat en ham erop leggen.
Dressing erover verdelen en kaas erover strooien.
Tortilla's stevig oprollen en diagonaal doormidden snijden.
Uiteinden met servetten omwikkelen.