Recept: Tonijnwraps
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 courgettes
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels Mexicaanse seasoningsmix (kruidenmix)
2 blikjes tonijn in water (185 g)
1 blik tomatenblokjes (400 g)
2 pakken wraptortillas (4 stuks, 280 g)
1 zak gemengde ijsbergsla (200 g)
6 eetlepels sladressing bieslook (fles 270 ml)
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels Mexicaanse seasoningsmix (kruidenmix)
2 blikjes tonijn in water (185 g)
1 blik tomatenblokjes (400 g)
2 pakken wraptortillas (4 stuks, 280 g)
1 zak gemengde ijsbergsla (200 g)
6 eetlepels sladressing bieslook (fles 270 ml)
Bereidingswijze van het recept
Courgettes schoonmaken en in blokjes snijden.
In braadpan olie verhitten en courgette met kruidenmix 4 min.
bakken.
Tonijn laten uitlekken.
Tomatenblokjes en tonijn door courgette scheppen en ca.
5 min.
meewarmen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Tortilla's verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
Tonijnmengsel op tortilla's scheppen, oprollen en over vier borden verdelen.
Sla mengen met dressing.
Tortilla's serveren met salade.