Recept: Gevulde haring
Recept informatie
Bereidingstijd:
ca. 30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
4 groene haringen
1 eetlepel azijn
zout
peper
knoflookpoeder
2 volle eetlepels bloem
1 groene paprika
100 gr champignons
2 eetlepels geraspte kaas
2 eetlepels olie
1 eetlepel azijn
zout
peper
knoflookpoeder
2 volle eetlepels bloem
1 groene paprika
100 gr champignons
2 eetlepels geraspte kaas
2 eetlepels olie
Bereidingswijze van het recept
Roer wat zout door de azijn en smeer de haringen hiermee van binnen en van buiten goed in.
Rol de haringen door de bloem en laat ze zo een tijdje liggen.
Snijd de paprika doormidden,maak hem schoon,was de beide helften en hak ze klein.
Was en hak de champignons.
Meng de gehakte paprika en champignons met de geraspte kaas,de peper en het knoflookpoeder en vul hiermee de 4 haringen.
Leg de door de bloem gerolde haringen op de barbecue en grill ze op matig vuur 2 minuten aan beide kanten.
Bestrijk de haringen daarna met olie en grill ze nog 4-8 minuten aan beide kanten.
Serveer met aardappelsalade of groene sla.