Recept: Wrap met gesmolten geitenkaas en courgette
Recept informatie
Bereidingstijd:
15Aantal personen:
4Ingrediënten
4 wraptortillas
200 g Hollandse geitenkaas met koriander, in dunne plakjes
1/2 courgette, in dunne plakjes
1 rode ui, in dunne ringen
1/2 zakje verse koriander (15 g), grofgehakt
4 eetlepels olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper
200 g Hollandse geitenkaas met koriander, in dunne plakjes
1/2 courgette, in dunne plakjes
1 rode ui, in dunne ringen
1/2 zakje verse koriander (15 g), grofgehakt
4 eetlepels olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper
Bereidingswijze van het recept
Tortilla's op werkvlak leggen en over onderste helft plakjes geitenkaas, courgette en uiringen verdelen.
Koriander erover strooien en tortilla's dubbelvouwen.
Buitenkant van tortilla's dun bestrijken met olie.
Wraps op grillschaal leggen en op barbecue in 4-5 min.
knapperig en bruin roosteren, halverwege keren.
Lekker met guacamole of pikante salsa.