Recept: Tortilla's met spinazie en kikkererwten

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje rundergehakt (300 g)
1 zakje burrito seasoningmix (40 g)
1 cup fetakaasblokjes (200 g)
1 blik kikkererwten (400 g)
1 teentje knoflook
1 zak panklare spinazie (300 g)
1 zak wraptortilla's (4 stuks)

Bereidingswijze van het recept

  1. In braadpan 1 el olie verhitten en gehakt rulbakken.

  2. Mix en 250 ml water toevoegen, aan de kook brengen en 10 min.

  3. zachtjes laten koken.

  4. Feta laten uitlekken.

  5. Kikkererwten laten uitlekken en laatste 2 min.

  6. meewarmen.

  7. Knoflook pellen en snipperen.

  8. In wok rest van olie verhitten.

  9. Knoflook 1 min.

  10. bakken.

  11. Spinazie al omscheppend 2 min.

  12. bakken, bestrooien met zout en peper.

  13. Spinazie uit wok nemen, in vergiet laten uitlekken en vocht er goed uitdrukken.

  14. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen.

  15. Tortilla's met spinazie, gehakt en fetablokjes vullen, oprollen en serveren.