Recept: Kleurige groententortilla's met gehakt
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minuten Aantal personen:
4Ingrediënten
2 rode paprika's
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje rundergehakt (400 g)
1 zakje burrito seasoningmix (40 g)
1 blik maiskorrels (300 g)
1 zak panklare spinazie (300 g)
1 zak wraptortilla's (280 g)
1/2 potje wrap sauce (200 ml)
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje rundergehakt (400 g)
1 zakje burrito seasoningmix (40 g)
1 blik maiskorrels (300 g)
1 zak panklare spinazie (300 g)
1 zak wraptortilla's (280 g)
1/2 potje wrap sauce (200 ml)
Bereidingswijze van het recept
Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden.
In braadpan olie verhitten en rundergehakt in 3 min.
rulbakken.
Paprika toevoegen en 3 min.
meebakken.
Mix en 250 ml water toevoegen.
Aan de kook brengen en 10 min.
op laag vuur laten indikken.
Mais laten uitlekken en toevoegen.
Spinazie erbij doen en al omscheppend 2 min.
op hoog vuur meebakken.
Tortilla's verwarmen volgens gebruiksaanwijzing, met gehaktmengsel vullen en dichtvouwen.
Tortilla's met saus serveren.
Lekker met groene salade en vinaigrette.