Recept: Wrap met houmous en rosbief

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
25 minuten wachten 30 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

3 eetlepels olie
2 eetlepels zoete chilisaus
1/2 eetlepel gemalen komijn (djinten)
1/2 eetlepel gemalen koriander (ketoembar)
2 teentjes knoflook, fijngehakt
2 eetlepels citroensap
2 schaaltjes rosbief a la minute
2 vleestomaten
4 wraptortilla's
1 pot houmous (240 g), bakje
1 zak veldslamelange (100 g, Biolgisch)

Bereidingswijze van het recept

  1. In schaal 2 el olie mengen met 2 el chilisaus, komijn, koriander, knoflook en citroensap.

  2. Rosbieflapjes erdoor wentelen zodat ze rondom met marinade bedekt zijn.

  3. Op koele plek afgedekt 30 min.

  4. laten intrekken.

  5. Tomaten in dikke plakken snijden en bovenkant bestrooien met zout, peper en 1 el olie.

  6. Wraps per twee op barbecue leggen en lichtbruin roosteren.

  7. Op bord onder aluminiumfolie warmhouden.

  8. Rosbief en tomaatplakken op hete barbecue 1 minuut per kant roosteren.

  9. Rosbief in repen snijden.

  10. Wraptortilla's met houmous bestrijken en sla erover verdelen.

  11. Rosbief en tomaat op sla leggen.

  12. Zijkanten van tortilla losjes dichtvouwen en met prikker vaststeken, zodat wraps uit de hand gegeten kunnen worden.