Recept: Wrap met kalkoen tandoori
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 blikje linzen (400 g)
2 groene paprika's
2 tomaten
2 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje kalkoenfiletreepjes (300 g)
1 eetlepel Indiase currypasta (tandoori, pot 250 ml)
1 pak wraptortilla's (280 g)
1/2 pot mangochutney (a 340 g)
2 groene paprika's
2 tomaten
2 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje kalkoenfiletreepjes (300 g)
1 eetlepel Indiase currypasta (tandoori, pot 250 ml)
1 pak wraptortilla's (280 g)
1/2 pot mangochutney (a 340 g)
Bereidingswijze van het recept
Linzen laten uitlekken.
Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden.
Tomaten wassen en in plakjes snijden.
In braadpan olie verhitten en kalkoen 5 min.
bakken.
Tandooripasta toevoegen en 1 min.
meebakken.
Paprika toevoegen en 3 min.
bakken.
Linzen erdoor roeren en geheel door en door warm laten worden.
Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen.
Tortilla's vullen met kalkoen tandoori, tomaten erover verdelen en dichtvouwen.
Met chutney serveren.